Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Partij voor het Noorden trakteert strooiploegen op snert

- advertentie -

Winschoten – De strooiploegen in de gemeente Oldambt werken de klok rond. Door de extreme weersomstandigheden zijn de mensen van de buitendienst dag en nacht bezig om de wegen in de gemeente Oldambt ijsvrij te maken.

- advertentie -

De Partij voor het Noordenfractie in Oldambt heeft daar grote bewondering voor en trakteert de medewerkers op een lekkere kop snert. In de gemeentewerkplaats zorgt de fractie ervoor dat de snert warm is en dat een ieder die daar zin in heeft aan kan schuiven.

De gemeente is met ongeveer 20 mensen onderweg om de wegen te voorzien van zout.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button