Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Leerlingen middelbare scholen; donderdag ijzelvrij of niet? Check hier!

- advertentie -

Winschoten – De middelbare scholen laten via Facebook weten dat hun leerlingen hun online rooster goed in de gaten moet houden.

- advertentie -

Ubbo Emmius:
Donderdag 7 januari valt het eerste uur nog uit. Vanaf het tweede uur gaan we allemaal zoals het nu lijkt weer naar school. Als dit anders is wordt dit rond 07.00 op de mail/FB/Ubbonet gezet. Docenten zetten vandaag het huiswerk op magister. We verwachten dat de leerlingen voorbereid op school komen.

Dollard College:
Op basis van de weersvoorspellingen is besloten dat morgen, donderdag 7 januari, alle vestigingen van het Dollard College gesloten zijn. De leerlingen zijn dan allemaal vrij!
Campus Winschoten: 
Alle lessen en examens van Campus Winschoten vervallen donderdag 7 januari tot 11.00 uur in verband met aanhoudende gladheid. Dit betekent, dat de lessen en examens die voor 11.00 uur starten sowieso vervallen.

Donderdag uiterlijk om 9.00 uur volgt een nieuwe update voor de rest van de dag.

Het gebouw is wel geopend. Op het terrein rondom de school is vandaag gestrooid. Dit zal morgenochtend nogmaals gebeuren.

Let op: de melding geldt alleen voor studenten die naar de locatie moeten. De melding geldt niet voor studenten die stage lopen bij externe bedrijven. We vragen onze stagiaires voorzichtig en verstandig te zijn en contact op te nemen met hun stagebedrijf.

Voor actuele informatie over het openbaar vervoer verwijzen we naar Qbuzz, Arriva en NS.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button