Algemeen

Volle wachtkamers door ijzel in het OZG Winschoten

Winschoten – Op de afdeling Spoedeisende Hulp van het Ommelander Ziekenhuis in Winschoten waren de wachtkamers vandaag voller dan normaal.

- advertentie - 

Vandaag werden daar ongeveer veertig mensen behandeld ‘Eén derde van hen had botbreuken. Op normale dagen is dat één vijfde’ Laat woordvoerder Rogier Brink weten aan RtvNoord.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

16 Reacties

  1. Dam moet de gemeente ook maar eens vaker gaan strooien door de binnen wegen van oldambt..waar ik woon zijn hun maar 1 keer geweest. En er kwam ook nog bijna geen zout op de weg..

  2. Doe ze hier op ook niet zelfs niet bij vondehuis schandalig .en de hele dag campus school schoon gemaakt ik voor de ouder en slecht te been belangrijke

    1. De campus zorgt ervoor dat ze een bedrijf inhuren om te strooien daar staat de gemeente los van en daarin tegen vondelhuis valt onder oosterlengte dus lijkt me dan logisch dat je daar je klacht neer legt

    1. He he iemand die het snapt ? idd tegen deze ijzel helpt strooien haast niet het helpt alleen op stukken waar veel auto’s komen en waar het zout er dus goed ingereden wordt anders is het alleen een laag zout op een laag ijs en blijft het glad ..

    2. Volgens mij willen sommigen dat meteen de hele zoutvoorraad opgemaakt wordt. Gewoon ff terugdenken aan winter 2009/2010. Op een gegeven moment was er bijna geen strooizout meer en konden ze zelfs de hoofdwegen niet meer strooien.

  3. De gemeente heeft campus niet gestrooid en de hele dag is wel overdreven begrijp best dat het een zooi is overal het is in scheemda niks beter dat is het beleid waar de meeste mensen op ge stemt hebben

Back to top button
Open chat
Tip ons!