AlgemeenCultuurOp stap

Allememachies! Clown Bassie komt naar Winschoten

- advertentie -

Winschoten- Vrijdag 19 februari komt DJ Kicken naar Cafe Dommering samen met Bassie. DJ Kicken heeft diverse nummers van clown Bassie in een feest liedje omgetoverd.

- advertentie -

Wie is Bassie ook al weer?
Bassie die als sinds 1955 bekend is van The Crocksons en natuurlijk sinds 1976 al druk bezig was met het bekende televisie programma Bassie en Adriaan is op zijn 81e nog druk bezig met het entertainen van het publiek. De kindervriend heeft maar liefst 141 afleveringen van Bassie & Adriaan op zijn naam staan, meer dan 100 kinderliedjes uitgebracht & genoeg uitspraken die deze dagen nog steeds gebruikt worden. “Dat ga ik even aan de binnenkant van mijn ogen bekijken”,  “Bassie is wel dom, maar niet slim”,”allememachies”& “imimimimimimimimimimimi imimimimimimimimimi” zijn zinnen die iedereen wel kent en ook nooit vergeten zullen worden. De clown is nog lang niet klaar met het entertainen van het publiek want hij wil in Winschoten nog even Café Dommering op zijn kop zetten en een lach op ieders gezicht toveren, alles is voor Bassie!

Dit complete feest onder begeleiding van DJ Kicken, bekend van zijn hit “Cause there ain’t no Party like an alcoholic Party” Het optreden duurt maar liefst 4 uur lang. Na het optreden kun je natuurlijk op de foto met clown Bassie. En wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button