AlgemeenCultuur

20 Jarige begint met drumpraktijk in het Oldambt

- advertentie -

Winschoten– De twintigjarige Robbert Meinders uit Winschoten die sinds 2012 een muziekopleiding volgt aan het Noorderpoort te Groningen is vastberaden, vanaf heden kun je bij hem terecht voor drumlessen. “Mijn lessen zijn op een leuke en energieke manier waardoor ik motivatie in een leerling stop. Ik ben van mening wanneer ik op deze manier les geef, de leerling sneller de opdrachten en oefeningen oppakt en daardoor hij of zij sneller beter word.” aldus Robbert.

- advertentie -

Robbert, die vanaf zijn negende zelf drum, weet nog precies hoe hij zelf les kreeg. Deze lessen waren niet altijd leuk en de motivatie was al snel weg geslagen. Toch heeft hij het door gezet en nu elf jaar later wilt hij het zelf proberen, maar dan op zijn eigen methode.

“Robbert heeft vanuit zijn MBO opleiding KTM een hele tijd stage gelopen bij de muzieklessen op het VMBO. Zijn kracht als drummer heeft velen gestimuleerd om in bandjes te spelen. Hij begrijpt de doelgroep, wellicht door zijn eigen leeftijd, maar is daarnaast streng en duidelijk om het beste te halen uit de leerlingen. Robbert heeft ook een aantal keer zelfstandig bandjes geholpen bij hun optredens.  Veel leerlingen vragen nog steeds naar hem!” Aldus Petra Abeln (Muziek Docente VMBO Winschoten)

Zijn lessen worden gegeven in hartje Winschoten aan het Marktplein, voor meer informatie kun je terecht op zijn website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button