Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Wellicht toch een volgende editie RUN Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Goed nieuws voor de RUN liefhebbers. Na alle media aandacht van de afgelopen dagen hebben zich enorm veel mensen aangemeld als vrijwilliger.

- advertentie -

Inmiddels is er wat positiever nieuws. Het bericht dat het voltallige bestuur van de STUW opstapt heeft de nodige reacties opgeleverd. Vanmorgen was er een bijeenkomst bij AV Aquilo met leden en bestuur. Aquilo is de moedervereniging van de RUN, met hun is er afgesproken dat er in de tweede week van februari een bijeenkomst wordt georganiseerd waar iedereen die zich gemeld heeft als vrijwilliger voor wordt uitgenodigd. Die avond wordt georganiseerd door Aquilo.

Vrijwilliger worden
De organisatie van de RUN was en blijft dringend op zoek naar vrijwilligers om ook in 2016 de RUN tot een even groot succes te maken. Altijd welkom als vrijwilliger op de dag zelf, maar ook versterking voor bestuur en commissies is van harte welkom.

Als mensen zich nog willen melden als vrijwilliger dan kan dat, het opgestapte bestuur gebruikt daarvoor één mail-adres: voorzitter@runwinschoten.nl

Eén team, één taak
”Vrijwilliger zijn bij de RUN betekent voor sommige functies een behoorlijke tijdsinvestering. Maar er werd vanmorgen terecht opgemerkt dat als de RUN een succes is, je daar ook met veel plezier op terug kan kijken.” Aldus RUN Winschoten. ”De afgelopen RUN was in elk opzicht een succes, veel deelnemers, goede tijden waarbij velen een PR liepen en een feest langs het parcours. Samen zorg je ervoor om zoiets te verwezenlijken.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button