AlgemeenOp stap

Nog enkele plekken beschikbaar voor de Voorjaarsbeurs Oldambt

- advertentie -

Scheemda – Op 1,2 en 3 april is het weer zover. De 2de editie van de Voorjaarsbeurs Oldambt wordt dan in de Eextahal te Scheemda gehouden. Dé beurs voor lokale ondernemers! Vorig jaar heeft de beurs ruim 4500 bezoekers mogen ontvangen verdeelt over de 3 dagen.

- advertentie -

Op dit moment zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Lokale bedrijven uit de regio oldambt kunnen zich gemakkelijk inschrijven via de website voorjaarsbeursoldambt.nl. Hierop staan ook de prijzen vermeld. Standhouders kunnen al deelnemen vanaf €27,50 per m2 inclusief vloerbedekking, stroom en internet.

De beursvloer word gevuld met vele verschillende ondernemers uit uiteenlopende branches. Op dit moment hebben al ruim 35 bedrijven zich aangemeld om deel te nemen aan de beurs. Door de verscheidenheid aan ondernemers is het een zeer leuke beurs om te bezoeken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button