AlgemeenCultuurKort nieuwsOp stap

Café Dommering presenteert de 5e editie van de Café Dommering Jamsessie

- advertentie -

Winschoten- Café Dommering presenteert de 5e editie van de café Dommering Jamsessie. Op zondag 28 februari rond een uur of 7 hoor je de lekkerste gitaar solo’s, baslijnen en vocalen in café Dommering,

- advertentie -

tenminste..

Als jij ook komt! En ben je een beginner of is het lang geleden dat je je instrument vast hebt gehouden, bieden we jou natuurlijk ook de kans om op het gezelligste podium van Winschoten te staan! Of zit jij nu al in een band en hou je het daar liever ook bij, kom met je hele band een aantal nummers spelen en laten horen aan het publiek!

Dit word de 5e keer dat het café het evenement presenteert. ‘Een ding is zeker, het word gezellig!’ Zegt organisator Robbert Meinders. ‘dit word de 5e keer dat we dit nu doen, alle andere 4 keren waren niet altijd druk bezocht maar er was altijd wel een ontzettend gezellige sfeer. Alleen dit is al uniek aan deze jamsessie!’

Back-line is aanwezig, zelf instrumenten meenemen (gitaar, bas, blaasinstrumenten etc.) zou handig zijn!

Tot zondag 28 Februari, tot Dommering!

- advertentie -

https://www.facebook.com/events/1696719610546221/

- advertentie - 

robbertmeinders

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button