AlgemeenKort nieuws

Rolling Stones coverband Gimme Shelter in Grand Café Carambole

- advertentie -

Winschoten – Deze beste Rolling Stones coverband is bijna 30 jaar geleden ontstaan door een chemische reactie van pure passie en toewijding aan de muziek. De liefde voor de muziek zorgt ervoor dat deze coverband de nummers van de Stones zeer echt en gedreven brengen. Dit onderscheidt ‘Gimme Shelter’ van andere coverbands. Een Rock ’n Rolling Stones act vol energie en muzikale hoogstandjes! Are you ready to rock ‘n roll?

- advertentie -

Uit het Dagblad van het Noorden:
De beste Rolling Stones coverband van Nederland. Zo wordt Gimme Shelter uit Emmen vaak gekwalificeerd. Eén ding hebben de twee bands in ieder geval gemeen. Beiden zijn‘still going strong’. Robert van der Lippe en Marco Geerdink (de ‘glimmer twins’ van Emmen) brengen de nummers van The Stones met veel passie en gedrevenheid. Tijdens elk concert geven ze zich helemaal. Robert van der Lippe vindt dat ook niet meer dan normaal. “Als je op een podium staat moet je altijd alles geven. Daar heeft het publiek recht op. Bovendien zijn we allemaal Stones-gek.”.

Wanneer: 5 Maart
Zaal open: 21.00 uur.
Aanvang muziek: 22.00 uur.
Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman Muziek en bij Carambole aan de bar. Voorverkoop 10 euro, op de avond zelf aan de deur 12.50.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button