Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Elise Koning en Fenniek Jager naar halve finale Provinciale Voorleeswedstrijd

- advertentie -

Winschoten- Elise Koning van OBS de Waterlelie in Winschoten en Fenniek Jager  van  CBS Het Baken in Winschoten hebben woensdag 24 februari de Regionale Voorleeswedstrijden van Bellingwedde en Oldambt in Bibliotheek Winschoten gewonnen.

- advertentie -

 De winnaars van de regionale voorrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd in de provincie Groningen strijden tijdens twee halve finales om de acht plekken in de provinciale finale. Elise en Fenniek gaan  naar de wedstrijd op 16 maart  in de RABOzaal in de Klinker in  Winschoten. De provinciale finale is op 13 april in eveneens in Cultuurcentrum vanBeresteyn .

Mocht een van de winnaressen onverhoopt ziek zijn, dan zullen de tweede prijswinnaars  Zahra Gasir van CBS Mons Sinai en Britt Jeths van OBS de Vlonder hen met plezier vervangen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button