AlgemeenSport

Geslaagde Provinciale Kampioenschappen ACRO-gymnastiek

- advertentie -

Oostwold – In Sporthal de Rietkraag in Oostwold werden zaterdag 27 februari de Provinciale Kampioenschappen ACRO-gymnastiek C-lijn gehouden. De organisatie van deze wedstrijd lag in handen van het Turninstituut uit Scheemda en GV Bato uit Winschoten. Een mooie samenwerking die leidde tot een succesvol en plezierig verlopen kampioenschap.

- advertentie -

Kampioen
Bij de duo’s kwamen Jolienke Huisman en Floor van Dongen van het Turninstituut in actie. Ze begonnen met een mooie balans-oefening die prachtig werd uitgevoerd. Ook hun tweede oefening met veel salto’s werd zeer goed uitgevoerd. Ze behaalden een puntentotaal van 52.050 en werden daarmee overtuigend provinciaal kampioen.

Net buiten de prijzen
Bij de trio’s was het een spannende strijd. Julie Hindriks, Nanda Huisman en Remke Huisman van het Turninstituut lieten twee schitterende oefeningen zien en behaalden de hoogste dagscore van 52.500 punten. Nike Smit, Jose Schuiling en Meike Koning van Bato behaalden net niet het podium en warden vierde.

Districtsfinale
De teams zullen over twee weken nog een keer in actie komen tijdens de Districtsfinale in Surhuisterveen. Daarna zullen ze weten of ze mogen deelnemen aan de landelijke halve finale.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button