AlgemeenIncidenten

Brandstichting in eigen woning snel onder controle

- advertentie -

Winschoten – Aan de Molenhornstraat in Winschoten woedde dinsdagavond een korte brand. De brandweer van Winschoten was snel ter plekke en deed nacontrole.

- advertentie -

‘De brand is waarschijnlijk door één van de bewoners aangestoken’ meldde de voorlichting van de brandweer. De politie wilde er inhoudelijk niet op in gaan. ‘Er waren onderling wat problemen met de bewoners.’ vertelden zij.

De brandweer heeft de woning geventileerd en kon vervolgens terugkeren naar de kazerne. Volgens de brandweer is er één persoon gecontroleerd in de ambulance, uit eindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: OldambtNu

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button