AlgemeenGemeente

Ben jij de nieuwe Miss/ Mini Miss Oldambt of The Netherlands 2016-2017

- advertentie -

Oldambt – Lijkt het jou leuk om de basis te leggen voor een carrière als Miss, fotomodel of model op de catwalk. Schrijf je in voor de Miss Oldambt of the Netherlands verkiezing 2016-2017. Pak deze kans en laat je zien zaterdag 28 Mei a.s. tijdens de 12e editie van deze Miss verkiezing.

- advertentie -

Belangrijke vertegenwoordigster
Als Miss Oldambt of the Netherlands ben jij een belangrijke vertegenwoordigster van het Oldambt voor de gemeente. Die trots is opde aanwezigheid van Miss Oldambt of the Netherlands bij diverse activiteiten. Ook voor ondernemers binnen het Oldambt ben jij een belangrijke factor tijdens diverse evenementen. Je bent aanwezig op beurzen, bij openingen en officiële bijeenkomsten. Verricht officiële openingen samen met burgemeester Pieter Smit of beleef een unieke fotoshoot. Doe veel bijzondere ervaringen op en leg contacten die je verder brengen in je aankomende loopbaan. Beleef deze unieke mogelijkheid die niemand je meer kan afnemen.

Ervaring Miss Oldambt 2014/2015
Iris Cramer, de Miss Oldambt of the Netherlands van 2014 / 2015 is naar aanleiding van haar vele mooie optredens als Miss Oldambt, onlangs verschenen in een prachtig blad in San Francisco met vele foto’s van Iris en een hele mooie beschrijving van al het werk dat ze doet. Als model het showen van mooie kleding maar ook accessoires als ringen armbanden en andere mooie sieraden lijkt ze de wereld te gaan veroveren. Lachend geeft ze toe dat de Miss Oldambt verkiezingen voor haar een prachtige aanloop is geweest voor haar “nieuwe” carrière. Genietend van elk moment kijkt ze zeer tevreden terug op haar periode als Miss Oldambt of the Netherlands en de vele bezoeken die zij mocht afleggen bij bedrijven en evenementen. Dit of samen met de burgemeester, Pieter Smit, of op verzoek van een organisatie.

Als dank voor deze mooie kans zal Iris mede aanwezig zijn als jurylid tijdens de verkiezingen van de Miss Oldambt of the Netherlands 2016/ 2017. De organisatie is hier erg blij mee want voordat Iris “doorbrak” waren er al diverse andere dames die een groot aantal mooie opdrachten wisten te krijgen.

Aanmelden
Stap in de voetsporen van Miss Oldambt of the Netherlands 2015-2016 Annemarie Kuiper en meld je aan. Deelnemers voor de Miss verkiezing moeten minimaal 17 jaar zijn. Naast de Miss verkiezing is er ook een Mini Miss verkiezing. Onze huidige Mini Miss 2014 is Mireille Mulder. Deelnemers voor deze verkiezing dienen minimaal 6 jaar en maximaal 10 jaar oud te zijn.

Aanmelden voor de Miss verkiezingen kan op www.missoldambt.nl of via info@missoldambt.nl via nieuwspagina inschrijfformulier.

- advertentie -
Foto: Marcel Lameijer/ Marcel-Lameijer.nl

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button