Algemeen

Informatieavond tweetalig onderwijs Dollard College

- advertentie -

Winschoten- Sinds september 2015 biedt vestiging Hommesplein-Stikkerlaan van het Dollard College tweetalig onderwijs (tto) aan. Dit houdt in dat het merendeel van de vakken in het Engels aan de leerling wordt aangeboden om de Engelse taalvaardigheid te bevorderen. Alle leerlingen krijgen een laptop om zo meer toegang te hebben tot authentieke Engelstalige bronnen. Groep 8 leerlingen die een vwo-advies hebben gekregen, kunnen zich aanmelden voor deze opleiding.

- advertentie -

Omdat de opleiding nieuw is in deze regio, organiseert het Dollard College een informatieavond op dinsdag 15 maart voor huidige groep 8 leerlingen en hun ouders of verzorgers. Tijdens deze avond krijgen de ouders/verzorgers uitleg over het onderwijsprogramma en volgen leerlingen een tweetal proeflessen. U kunt zich aanmelden om deel te nemen aan deze informatieavond tot maandag 14 maart 2016 via tto.hommesplein@dollardcollege.nl t.a.v. mevrouw Bos. De inloop op de avond is vanaf 19.00 uur en het duurt tot ongeveer 20.45 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button