Algemeen

De verdwenen schoolklas…

- advertentie -

Winschoten- Zaterdagavond organiseerde jongerencentrum ’t Spoor in Winschoten een spooktocht voor jongeren uit groep 8, de 1e, 2e en 3e klas.

- advertentie -

90 dappere jongeren probeerden het mysterie van de verdwenen schoolklas te ontrafelen. In 2005 verdween een complete schoolklas tijdens een klassenuitje in het bos, niemand heeft ooit weer iets van ze gezien.

Een vrouwelijke wetenschapper kon dit verhaal niet loslaten en heeft jarenlang onderzoek gedaan naar dit mysterie. Ze vond verborgen foto’s, informatie van de geheime dienst en een kluis.. Probeert de geheime dienst hier een verdwijning in de doofpot te stoppen?

In de kluis lag het antwoord, om de kluis te openen moesten de jongeren in het bos op zoek naar de code. Eenmaal terug kwam de oplossing uit de kluis.

Helaas kunnen we, op nadrukkelijk verzoek van de geheime dienst, de oplossing niet publiceren… Alleen de 90 deelnemers weten wat er echt gebeurd is.

Het jongerencentrum kijkt terug op een spannende, geslaagde spooktocht en wil via deze weg ook alle vrijwilligers bedanken voor hun geweldige inzet!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button