Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuur

Halve finale Voorleeswedstrijd in de Klinker

- advertentie -

Winschoten – De winnaars van de regionale voorrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd in de provincie Groningen strijden tijdens twee halve finales om de acht plekken in de provinciale finale.

- advertentie -

Woensdagmiddag 16 maart lezen Sarah Chmayssani van RKBS St. Willibrord uit Stadskanaal, Elise Koning van OBS De Waterlelie uit Winschoten, Fenniek Jager van CBS Het Baken uit Westerlee, Marthe Mulder Smit van ’t Heidemeer uit Sappemeer, Gabi Miskovi van CBS De Zaaier uit Delfzijl

Iris Plenter van OBS Theo Thijssen uit Nieuwe Pekela en Dione Dekker van CBS ’t Haimstee uit Veendam, zo mooi en inlevend mogelijk voor.

 

Bij de halve finale zit de directeur van de Klinker, Leo Hegge in de jury. De andere juryleden zijn Jacqueline Roelofs van Biblionet Groningen en Brigitte Bosman, auteur. Tijdens de het juryberaad laat Danielle Stuut van Dansplezier.nl aan de Venne de supporters even lekker ontspannen. De beste vier gaan door naar de provinciale finale in VanBeresteijn in Veendam op 13 april.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button