AlgemeenIncidenten

Politie waarschuwt weggebruikers Ulsderweg voor snelheidscontroles

- advertentie -

Klein Ulsda – De politie van Winschoten heeft via een Facebook bericht laten weten dat ze snelheidscontroles gaan houden op de Ulsderweg. De weg is onlangs gereconstrueerd, er is hierbij een zone aangebracht waar 30 km/h is toegestaan. Uit een analyse is gebleken dat 79.6% van de automobilisten te hard rijd. De politie heeft via deze weg de mensen gewaarschuwd.

- advertentie -

Bericht van politie:
”De Ulsderweg is onlangs gereconstrueerd. Er is ook een zonegebied waar 30km/u geldt. Uit analyse na een verkeersmeting bleek maar liefst 79,6 % te hard te rijden. 30% Reed zelfs harder dan 50km/u en de hoogst gemeten snelheid was 95km/u!!! 

DE KOMENDE WEKEN GAAT DE POLITIE SNELHEIDSCONTROLES HOUDEN!!!!

U bent alvast gewaarschuwd als u daar te hard rijdt….”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button