Algemeen

Vannstein, the Dutch Rammstein Tribute bij Boelie’s Pub Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 23 april zal het podium van Boelie’s Party Pub gebruikt worden voor een Duits rockspektakel met Vannstein, the Dutch Rammstein tribute!

- advertentie -

Vannstein is de meest sensationele Rammstein tribute band van Nederland. Deze uitermate populaire rockformatie weet de unieke sound van de originele band zeer dicht te benaderen. En dat is niet het enige wat ze zo populair maakt! Vannstein besteedt ook bijzonder veel aandacht aan het visuele aspect. Deze rockers brengen je een spectaculaire show die barst van de energie en een diepe indruk achterlaat op zelfs de meest fanatieke Rammstein-fans. De band heeft inmiddels naam gemaakt in Nederland, België en Frankrijk. Vannstein is een echte festival- en zalenband. Als je een onuitwisbare indruk achter wilt laten op je publiek, is deze indrukwekkende band precies wat je zoekt!

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende De deuren van Boelie’s Party Pub gaan om 21.00 uur open en kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar aan de bar van Boelie’s Pub. Kaarten zijn in de voorverkoop €10,00 en aan de deur €12,50. Reserveren kan ook en wel via 06-83974114 of info@boeliespub.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button