Algemeen

Succesvolle alumni Bijeenkomst Campus Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen donderdag 17 maart heeft Campus Winschoten de eerste afgestudeerden bijeenkomst van Noorderpoort studenten gehouden. Met ongeveer 130 aanmeldingen kan er gesproken worden van een succesvolle eerste editie. Oud-studenten van de richtingen Welzijn, Gezondheidszorg, Zakelijk Werken, ICT/ Media Vormgeving en Horeca kwamen samen om ervaringen uit te wisselen en bij te kletsen met elkaar en oud-docenten. Ook aanwezig waren stands van StartPeople, de Noorderpoort Ondernemersacademie en het Ondernemerstrefpunt (OTP) voor onder andere sollicitatietips, CV checks en informatie over werken over de grens. Onder het genot van een hapje, drankje en muzikale omlijsting waren de eerste reacties positief.

- advertentie -

Campus Winschoten wil graag meer contact houden met afgestudeerden. Er worden voortdurend nieuwe en bestaande opleidingen ontwikkeld die aan maatschappelijke behoeften voldoen en om deze reden wordt er graag nauw samengewerkt met gemeenten, bedrijven, instellingen én de afgestudeerden. Het is voor Campus Winschoten belangrijk te weten waar afgestudeerden terecht komen en om contact houden met het (toekomstige) werkveld van de studenten. Met de bijeenkomst van afgelopen donderdag is de eerste stap gezet.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button