Algemeen

Ondernemersnetwerk Blauwestad organiseert MVO-Dag

- advertentie -

Blauwestad – Ondernemersnetwerk Blauwestad organiseert in samenwerking met een aantal andere organisaties een MVO-Dag op vrijdag 1 april. Iedere ondernemer is welkom, zowel grote bedrijven als MKB en zzp-ers.

- advertentie -

MVO staat voor Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen, een hot item in onze huidige maatschappij. Steeds meer mensen worden zich bewust van duurzaamheid. MVO is een integrale visie op duurzame bedrijfsvoering. Deze dag staat bol van kennis, kunde en informatie over Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen. Vragen als: Waar start je in een bestaande onderneming met de omslag naar maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wat voor rol kan MVO gaan betekenen in mijn bedrijfsprocessen? Creëert het uiteindelijk waarde op economisch (Profit), ecologisch (Planet) en sociaal (People) gebied?, komen aan bod.

Er worden presentaties en workshops gegeven door:
MVONederland, Koploperproject, Virol, DunAgro, Siep & Co, Natuurlijk Textiel

Programma
Het programma is van 10.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 23,50.  Hiervoor krijgt u een dag gevuld met presentaties en workshops. Dit alles is inclusief koffie en thee voor de hele dag, een lunch, hapjes en een netwerkborrel.

Locatie:
Azzurro
Redersplein 8
9685 AW Blauwestad

Wij zetten ons in voor een fantastische MVO-Dag en hopen dat u aan het eind van deze dag volop geïnspireerd bent, zodat u met alle kennis en informatie het Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen kunt introduceren binnen uw eigen onderneming.

Meld u aan voor deze kans en maak kennis met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk om toegang te krijgen voor deze dag. Dit kan t/m 29 maart a.s. 18.00 uur via info@natuurlijktextiel.nl

U ontvangt na aanmelding alle informatie en de factuur, na betaling mailen wij u het toegangsbewijs voor deze da

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Hilda Molenaars, Natuurlijk Textiel: 0597-856026 of 06-23316629.
Ook kunt u ons volgen op facebook: www.facebook.com/ondernemersnetwerkblauwestad

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button