Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie treft 28-jarige Beertster aan met GHB, XTC en Speed

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft vrijdag aan het begin van de avond een 28-jarige inwoner van Beerta aangehouden op verdenking van het bezit van harddrugs. De man had tientallen zakjes met speed en hennep bij zich. Daarnaast ook nog XTC-pillen en drie flesjes met daarin GHB. Alle drugs werd in beslag genomen.

- advertentie -

Surveillerende agenten kregen een melding dat bij een tankstation aan de Beersterweg een verwarde man voor overlast zorgde. De man werd echter niet aangetroffen. Op het terrein van het tankstation zagen agenten een auto staan. In het voertuig zat een vrouw en de 28-jarige man. Aangezien hij een bekende van de politie is, volgde een controle.

Bij de man werden diverse soorten drugs aangetroffen, vermoedelijk om te verhandelen. Alles werd in beslag genomen en de inwoner van Beerta werd aangehouden. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button