Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Ruim 5600 mensen bezochten Voorjaarsbeurs Oldambt

- advertentie -

Scheemda – De Voorjaarsbeurs was afgelopen weekend een groot succes.Tijdens de eerste editie van dit evenement wat zich vorig jaar plaats vond waren er ruim 4500 mensen op de been. De 2de editie heeft maar liefst 5600 mensen mogen verwelkom in de Eextahal te Scheemda.

- advertentie -

Positieve sfeer
Verdeelt over de 3 dagen was er een positieve sfeer tijdens de beurs met enthousiaste standhouders en vele geïnteresseerde bezoekers. “Er kwam een standhouder naar mij toe die vertelde maar liefst 20 afspraken te hebben gemaakt!” Verteld organisator Martin Kok aan OldambtNu.nl. Het doel van de beurs is om ervoor te zorgen dat ondernemers, zowel klein als groot zich kunnen presenteren bij een breed publiek, “en dat is goed geslaagd” verteld organisator Fredrik Aukes.

Vervolg
Het vervolg staat ook al gepland voor 2017 op 31 maart, 1 en 2 april. ”We hebben al enkele aanmeldingen binnen voor de volgende editie.” Verteld Gert Hensens organisator van het evenement.

De organisatie wil alle standhouders maar ook alle bezoekers hartelijk bedanken voor de 3 mooie beursdagen.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button