AlgemeenKort nieuws

Kraanmachinist filmt werkzaamheden nieuw ziekenhuis vanuit torenkraan

- advertentie -

Scheemda – Aan de A7 bij Scheemderwaag zijn ze al ruim drie maanden bezig met het nieuwe ziekenhuis. Het nieuwe OZG krijgt langzamerhand de eerste contouren, Deze zijn zéker zichtbaar vanuit de torenhoge kraan.

- advertentie -

Het ultramoderne ziekenhuis van de Ommelander Ziekenhuis Groep is de vervanger van de ziekenhuizen in Winschoten en Delfzijl. Het hospitaal met zo’n 250 bedden en zes operatiekamers wordt aardbevingsbestendig gebouwd. De kamers met veel privacy krijgen grote ramen met een mooi uitzicht over het Oldambtster landschap. In die ramen zitten zonnecollectoren.

Torenkraan
Vrachtwagens met zand rijden af en aan. Werklieden kruipen als mieren over elkaar heen. En hoe kun je dat nu beter zien dan vanuit de lucht? Of vanuit een torenkraan? Dat moet de kraanmachinist Johan Breedijk‎  hebben gedacht toen hij vanuit zijn positie de werkzaamheden aanschouwde.

Klik hier voor de video gemaakt door Johan Breedijk‎ 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button