Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenPolitiek

Het bestuur van Gemeentebelangen Oldambt is compleet

- advertentie -

Winschoten – Het bestuur van de nieuwe politieke partij is compleet. Op dit moment bestaat het bestuur van Gemeentebelangen Oldambt uit Ger Klein (voorzitter), Leo de Raad (secretaris, tevens vicevoorzitter) en Albert Kuiper (penningmeester). Het bestuur gaat zich de komende tijd bezighouden met het verder vormgeven van de partij.

- advertentie -

Er moet nog veel gebeuren, want binnen nu en 2 jaar zijn er nieuwe gemeenteraadsverkiezingen. Het bestuur wil daar graag goed op voorbereid zijn. Zo moet er een campagne opgezet worden en moet inhoud worden gegeven aan een verkiezingsprogramma. Het bestuur zet zich met nadruk in om dit proces samen met leden, maar ook met andere burgers en ondernemers op te pakken. 

Wat is verder de stand van zaken?
De berichtgeving over de nieuwe partij is de laatste weken voor veel mensen aanleiding geweest om zich bij het bestuur te melden om lid te worden of om met het bestuur in gesprek te gaan. Het bestuur heeft de inmiddels gevoerde gesprekken als prettig en inhoudelijk waardevol ervaren. Maar het bestuur heeft een hoge ambitie. Een van de ambities is om de grootste partij te worden zodat Gemeentebelangen Oldambt veel voor de Oldambtsters kan betekenen. Maar hiervoor wordt ook wat van diezelfde Oldambtsters gevraagd.

Nieuwe leden worden natuurlijk graag verwelkomd, maar ook ideeën of het meedenken over bepaalde zaken in de gemeente wordt door het bestuur erg op prijs gesteld. Dus hebt u iets te melden of wilt u actief meedenken of meedoen, neem dan gerust met het bestuur contact op. Zij gaan graag met u in gesprek.

Informatie
Vraagt u zich af of Gemeentebelangen Oldambt iets voor u is? Op de website www.gboldambt.nl staan de uitgangspunten van de partij. Misschien kunt u zich hierin vinden. Verder kunt u op genoemde website meer informatie over het bestuur vinden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button