AlgemeenKort nieuws

Jaarlijkse Aprilconcert muziekvereniging Prins Hendrik Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Morgen zaterdag 23 april 2016 is het weer zover: het jaarlijkse Aprilconcert van de Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik in de Eextahal te Scheemda. Alle onderdelen van Prins Hendrik komen deze avond bij elkaar om er een gezellige muzikale avond van te maken!

- advertentie -

Non-Stop
Prins Hendrik heeft een non-stop programma samengesteld, waarin muziek en show elkaar afwisselen. Hierin speelt het orkest veel herkenbare swingende muziek  De percussieband zorgt voor een verrassend programma waarin ze laten zien en horen welke verrassende dingen je kunt doen met of zonder  trommelstokken en een trom.

Ons succesvolle pomponteam junior ”Explosion” laat haar show zien  waarmee ze in december jl Nederlands Kampioen werden op het Nederlands Kampioenschap in Almere, en in februari met de titel gingen strijken bij de Champions Trophy in Waalwijk (Nederland-België) .  Ook de twirlteams van Peewee tot Senior, altijd zeer succesvol op wedstrijden, halen alles uit de kast om prachtige shows neer te zetten.

Blazersklas
Daarnaast laten de blazersklassen  van C.B.S. Annewieke en OBS Jaarfke van zich horen! De kinderen krijgen sinds 4 september 2015 wekelijks klassikaal les van Wim Westerman. Eerder waren deze  leerlingen van groep 6/7 al te bewonderen tijdens het Nieuwjaarsconcert. In april zijn we alweer drie maanden verder, we zijn erg benieuwd  naar hun  vorderingen.  Samen met het orkest en de leerlingen spelen ze “Blaas er op los!”

Informatie
Het Aprilconcert 2016 vindt plaats op 23 april 2016, en begint om 19.30 uur. De zaal is een half uur eerder open. Kaarten kosten €5,- en zijn vanaf 28 maart te verkrijgen bij Vos Mode,  Stationsstraat 18 in Scheemda en in de zaal. Kinderen mogen voor de helft van de prijs naar binnen!

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu (Archief)

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button