Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Voorlezen in de Oldambtster Bibliotheken (ca. 3-6 jaar)

- advertentie -

Winschoten – Woensdag 4 mei kunnen kinderen weer genieten van een leuk verhaal in de bibliotheken van Winschoten en Midwolda/Oostwold. Deze keer lezen Ettie de Graaf en Gineke Tijdens  voor uit Het opvrolijkvogeltje van Edward van de Vendel met tekeningen Ingrid en Dieter Schubert.

- advertentie -

Als de dieren ongelukkig zijn, of ruzie hebben, komt het opvrolijkvogeltje en hup! alles is weer goed! Hoewel? Het opvrolijkvogeltje zèlf voelt zich helemaal niet vrolijk. Is daar wat aan te doen? In Bibliotheek Finsterwolde leest Gineke hetzelfde boek op 11 mei voor.  Daarna kunnen de kinderen zich creatief uitleven. Tijd 14.00 – 15.00 uur. Leeftijd: ca. 3- 3,5  tot 6 jaar. De toegang is gratis bij dit leukste uurtje van de maand!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button