AlgemeenOp stap

‘View For a Day’ 14 mei in Café Carambole

- advertentie -
Winschoten – View For A Day is het resultaat van de krachtenbundeling tussen de gebroeders Hof en Klompmakers, die niet alleen bloedverwanten zijn maar ook dezelfde passie voor alternatieve muziek delen. Dit recept zorgt voor een stevig fundament dat resulteert in een enorme ‘in your face’ live ervaring.
De karakteristieke sound is even uitdagend als aansprekend, waarbij stevige rock en catchy melodielijnen de basis vormen. Na meer dan 40 shows in binnen- en buitenland in 2014 was View for a day vastberaden om in 2015 stappen te maken richting grotere podia. Dit is ze gelukt met o.a. een showcase op het prestigieuze Eurosonic/Noorderslag en een plek op het bevrijdingsfestival in Groningen. Tevens was de band geselecteerd voor De Grote Prijs van Nederland en hebben ze in December een show bij Radio Veronica gedaan.

‘Het niveau van de band, de dragende basgitarist en de strakke ritmesectie maken een goede indruk. De band heeft een duidelijke sound en spat van het podium af. De meerstemmige nummers maken nieuwsgierig naar een uitbreiding van de meerstemmige zangpartijen’Popgroningen talent award

- advertentie -

Met veel afwisseling tussen meerstemmige zang, catchy refreinen en harde gitaarriffs ligt een groter publiek voor deze jongens zeker in het bereik’ – 3voor12 Groningen

View For A Day is:
Herman Klompmakers: Zang, Gitaar
David Klompmakers: Basgitaar
Laurens Hof: Gitaar
Niek Hof: Drums

Zaal open: 21.00 uur.
Aanvang muziek: 22.00 uur.
Kaarten voor dit optreden zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman Muziek en bij Carambole aan de bar. Voorverkoop 5 euro, op de avond zelf aan de deur 7,50.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button