AlgemeenIncidenten

Sloop- en bluswerk begonnen bij Virol Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De brandweer gaat beginnen met sloopwerkzaamheden bij de afvalverwerker Virol in Scheemda, dit in samenwerking met Bork Sloopwerken. Ook wordt het blussen herstart.

- advertentie -

Op het terrein van Virol staan 3 containers gevuld met water, met een kraan worden de steunpilaren weggetrokken en worden in het water gedompeld. De sloper verwacht nog een week bezig te zijn met het slopen.

De brandweer vermoedt dat de rook vooral richting Scheemda en Midwolda zal trekken.  De zeer grote brand brak dinsdagavond uit. Eerder al meldde de brandweer dat het advies om ramen en deuren gesloten te houden voorlopig nog blijft gelden.
Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button