Algemeen

Leerzame dag voor leerlingen Campus Winschoten tijdens ‘Dag van de verpleging’

- advertentie -

Winschoten – Campus Winschoten heeft 12 mei de internationale dag van de verpleging en zorg uitbundig gevierd. Op deze dag wordt Florence Nightingale, de grondlegster van het verpleegkundige beroep, herdacht.

- advertentie -

Alle 300 leerlingen vmbo en mbo die een opleiding doen verwant aan de zorg deden mee aan een groot aantal leerzame en leuke workshops. Bijvoorbeeld reanimeren, brandpreventie, kinderverzorging en omgaan met agressie. Ook is er informatie gegeven over het werk van de Cliniclowns. Een vol programma verzorgd door veel externe deskundigen, gastdocenten en eigen docenten.

De leerlingen die een beroep in de zorg ambiëren werden ook in het zonnetje gezet: er werd muziek gemaakt, salsa gedanst en vogelhuisjes gemaakt. Ook kregen de leerlingen een ontspannende gezichtsmassage.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button