Algemeen

Judoka Luna Arends wint goud op HT16 Open Hamburg

- advertentie -

Winschoten – Druk weekend voor de wedstrijdjudoka’s van Judoschool Tan-Ren-Jutsu Oost-Groningen

- advertentie -

Drachten, zaterdag 14 mei  kwamen wedstrijdjudoka’s uit  binnen-en buitenland naar het prachtig Sportcentrum aan de Splitting in Drachten  om mee te doen met het Bokaal van het Noorden.  Dit toernooi was natuurlijk weer een leuke uitdaging voor de wedstrijdjudoka’s van Judoschool  TRJ Oost-Groningen om zich in te laten schrijven voor dit sterk judo toptoernooi.

Zeven judoka’s van Judoschool TRJ Oost-Groningen kwamen in de prijzen. Een eerste prijs was er voor Cindy Oost, Cindy Oost lijkt weer volledig hersteld te zijn van haar schouderblessure, dit leidde tot het goud voor haar.

Een tweede prijs was er voor Mike Oost, Ronan Nijboer en een 3e prijs was er voor Luna Arends, Maurice Mante, Savannah Luttje en Milan Grave. Hamburg zondag 15 mei zijn een paar judoka’s van de club afgereisd naar het Duitse Hamburg om deel te nemen aan het HT16 Open Hamburg.

Ook hier kwamen de judoka’s van Judoschool TRJ Oost-Groningen door veel getrainde situaties en technieken goed uit de verf. Een 1e plek was er voor Luna Arends, brons was er voor Janniek Pool en Mike Oost. Cindy Oost en Götz Mäckel vielen ondanks zeer goed judo net buiten de prijzen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button