AlgemeenSport

Voetbalvereniging WVV Krijgt felbegeerd kunstgrasveld

- advertentie -

Winschoten – 650 leden en vijf velden waarop wedstrijden gespeeld en getraind moet worden. Een onmogelijke combinatie voor een voetbalvereniging wanneer je de accommodatie bespeelbaar wilt houden.

- advertentie -
Dat bleek de afgelopen jaren maar overduidelijk bij voetbalvereniging WVV in Winschoten.

Winterstop
Met de komst van een kunstgrasveld komt daar nu verandering in. Na een onderhoud tussen het bestuur van WVV en de gemeente Oldambt is gisteren besloten dat een trainingsveld tot kunstgrasveld wordt verheven. Nog voor de winterstop moet het gereed zijn.

Allerbelabberdst
De velden lagen er allerbelabberdst bij. Er waren weken bij dat er niet kon worden gespeeld. Vooral de lagere teams en jeugdelftallen waren de dupe.

Al jaren wordt er geroepen om een kunstgrasveld. En zeker nu het eerste elftal van de zondag kan promoveren naar de hoofdklasse is een kunstgrasveld hard nodig.

Gemeente betaalt
Deze zomer wordt begonnen met de aanleg, Ook krijgt de kleedaccomodatie een opknapbeurt. Die kampte ook met een ernstig capaciteitstekort. De club deelt hierin mee in de kosten.

Het kunstgrasveld wordt door de gemeente Oldambt bekostigd. De gemeenteraad van Oldambt moet nog wel akkoord gaan met het plan.

Bron: RtvNoord

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button