Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Zondag 29 mei Dag van het Park in het Rosarium en Stadspark

- advertentie -

Winschoten – De laatste zondag van de maand mei staat ieder jaar garant voor een gezellige middag in het Rosarium en Stadspark van Winschoten. Dan vindt namelijk de Dag van het Park plaats. Ook dit jaar is het de organisatie gelukt om, in samenwerking met de deelnemende verenigingen, een gevarieerd programma te bieden aan de bezoekers.

- advertentie -

Deze verenigingen halen alles uit kast om de bezoeker een onvergetelijke dag te bezorgen. Zij proberen hun passie over te brengen door middel van verschillende activiteiten, demonstraties, workshops, muziekoptredens en nog veel meer. Kom zondag 29 mei tussen 13.00 en 17.00 uur naar het Rosarium en Stadspark in Winschoten en doe mee aan een partijtje voetballen in een pannakooi of ga vlotvaren in het water van het Stadspark. Maak een pijl en boog of pof popcorn in open vuur.

Het programma is gevarieerd doordat er op allerlei gebieden iets te doen is voor de bezoekers. Zo zijn er een aantal nieuwe partijen die zich presenteren, waaronder golfclub Westerwolde, waterpoloclub GZVW, Veteranenhuis de Molenhoeve en korfbalvereniging Korwi. Ook geeft de handbalclub Blue Stars Winschoten demonstraties, waarbij Sanne Hoekstra, speelster van het Nederlands handbalteam, aanwezig is.

Geniet van muziekoptredens of van de prachtige roofvogels tijdens de tentoonstelling van het Sperwernest, bekijk demo’s van kunstrolschaatsen of een dansteam. Sla een balletje bij de Honk- en Softbalclub en Tennisclub Sla Raak, wees de snelste op de fietscrossbaan van de Flying Birds of ga een potje schaken of dammen. Het is zélfs mogelijk om mee te doen aan een viswedstrijd.

Al met al een breed scala aan verenigingen met voor iedereen wat wils. Toegang is gratis, dus niets staat een bezoek in de weg. Noteer de datum zondag 29 mei aanstaande van 13:00 tot 17:00 uur in je agenda, kom met het hele gezin en laat je verrassen!

Een flyer met daarop het programma en de deelnemende verenigingen kun je op de dag zelf halen bij het Rozenpaviljoen in het Rosarium en bij de stands van de deelnemende verenigingen.

Bekijk hier het plattegrond van het park: Flyer Dag van het Park 2016 (PDF Bestand)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button