AlgemeenSport

Nederlandse Finale Ritmische Gymnastiek in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Zaterdag 21 mei as zal de Sporthal de Rietkraag volstromen met zo’n 250 gymnasten uit heel Nederland. Er wordt dan de Landelijke Finale Ritmische Gymnastiek georganiseerd voor C-lijn individueel en duo’s. De organisatie is in handen van GV BATO uit Winschoten en RSG uit Zuidlaren, dit in samenwerking met de landelijke productgroep Ritmische Gymnastiek van de KNGU.

- advertentie -

Van GV Bato hebben zich vijf gymnasten geplaatst. De 9 jarige Mette Blik zal zowel individueel als in een duo samen met Lynn Strehl deelnemen bij de Benjamins. Karlijn Heikens doet mee bij de junioren met een oefening met bal en knots. Marlou Wester zal in de ochtendwedstrijd het spits afbijten bij de senioren. Ook zal ze samen met Cecil Heeren bij de duo’s een oefening met hoepel draaien.

De finale begint om 9.30 uur en duurt tot ca. 17.00 uur. Het zal een spannende dag worden met mooie gracieuze oefeningen met veel lenigheidselementen en artistieke sprongen.

Omdat het een landelijke finale van de KNGU is, zal er deze keer entree worden gevraagd van 4,- . Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar is het 2,- en kinderen t/m 6 jaar zijn gratis. Voor meer informatie: www.kngu.nl

Foto: Bart Treuren/ Barttreuren.eu

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button