AlgemeenKort nieuws

Gerard Boelens genomineerd voor leukste kroegbaas van Nederland.

- advertentie -

Winschoten – Gerard Boelens, eigenaar van Boelies Pub, is genomineerd voor de leukste kroegbaas van Nederland. De landelijke zoektocht werd vorig jaar voor het eerst gehouden door initiatiefnemer Geen Stempel. Gerard is de eerste Oldambtster kroegbaas die meedoet aan de competitie.

- advertentie -

De spelregels zijn simpel: de kroegbaas met de meeste stemmen wint. Gerard hoort nu bij de laatste 25 kroegbazen en dit is dus ook de laatste kans om Gerard op plek 1 te krijgen. Stemmen op Gerard kan via deleukstekroegbaas.nl en/of door Kroegbaas Gerard naar 3010 te smsen (90ct per sms). Wie aan de bar van Boelieslaat zien dat hij/zij gestemd heeft, krijgt een gratis shotje.

Op donderdag 30 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button