Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Splash Carwas te Winschoten krijgt moderne wasinstallaties

- advertentie -

Winschoten – Splash Carwas aan de transportbaan 50 te Winschoten gaat een verbouwing tegemoet met een positieve vooruitgang.

- advertentie -

Zo komen er aan de voorkant van het gebouw 4 hyper moderne wasboxen van ieder 5 meter breed. Aan de linkerkant in het gebouw komt een rollover wasstraat die tot 2.90 hoog kan wassen, bedoeld voor de hogere bussen en campers.

‘Aan de rechterkant kunnen wij u straks onderdak interieur en exterieur reinigen aanbieden ook kunnen wij eventueel uw airco vullen. Ook staat hier een koffiecorner voor de wachtende klant.’ aldus Splash Carwas. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button