Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Van der Flier B.V. start maaiseizoen Oldambtmeer

- advertentie -

Midwolda – Vandaag heeft van der Flier B.V. twee Conver MC105-10 weer te water gelaten voor het nieuwe maaiseizoen. ‘Hiermee bieden wij de pleziervaart wederom een prachtig vaarseizoen door de mooiste vaargebieden van de provincie Groningen.‘ Aldus Van der Flier. 

- advertentie -

‘We zijn direct aan de slag gegaan met het maaien van de nieuwe vaarverbinding de Blauw Passage’  Vermelden zij op Facebook. Dit is een nieuwe vaarverbinding die de noordrand van het Oldambtmeer aansluit op het Nieuwe kanaal richting Nieuwolda. Hiermee heeft het Oldambtmeer en de Blauwestad een aansluiting gekregen op het termunterzijldiep, de Dollard en de Eems in Duitsland.

Foto’s: Van der Flier B.V. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button