AlgemeenRegionaal nieuws

Elektronicaketen Scheer & Foppen failliet

- advertentie -

Winschoten – Elektronicaketen Scheer en Foppen is failliet verklaard. Het gaat om 57 winkels in het noorden en oosten van Nederland zoals het filiaal aan de Langestraat in Winschoten. Ook de webwinkel van het bedrijf Bobshop.nl is failliet verklaard. Voor de 475 medewerkers is ontslag aangevraagd.

- advertentie -

Dat bevestigt de woordvoerder van de keten, Paul Vermeij tegenover NOS.nl

De winkels blijven voorlopig nog open, om alle producten nog te kunnen verkopen. Vanavond worden de medewerkers geïnformeerd over wat hun verder te wachten staat,. Bij die bijeenkomst is ook het UWV aanwezig.

Er zijn twee curatoren aangewezen door de rechtbank. Die verdiepen zich inmiddels in de zaak.

Foto: Google Maps (Filiaal Winschoten)

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button