AlgemeenCultuur

Bibliotheek Winschoten is genomineerd voor titel beste Bibliotheek van Nederland

- advertentie -

Winschoten – De bibliotheek Winschoten is één van de kanshebbers voor de titel ‘Beste Bibliotheek van Nederland’. De vorig jaar geopende vestiging van Biblionet Groningen in Cultuurhuis De Klinker neemt het op tegen vijf andere bibliotheken in ons land.

- advertentie -
Mystery guest
De komende maanden worden de genomineerde bibliotheken bezocht door een ‘mystery guest’. Gekeken wordt onder meer naar het gebouw, de inrichting en de dienstverlening. Het publiek kan in het najaar stemmen. Ook is er een vakjury, die een oordeel geeft.Oude Pekela
De verkiezing van de ‘Beste Bibliotheek van Nederland’ wordt georganiseerd door het vaktijdschrift Bibliotheekblad. Vorig jaar behaalde Bibliotheek Oude Pekela de derde plaats in deze landelijke verkiezing en was daarmee de beste bibliotheek van het Noorden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button