AlgemeenSport

Inschrijvingen open voor Beachvolleybaltoernooi Gezellig!

- advertentie -

Blauwestad – Zaterdag 3 en zondag 4 september gaan volleybalvereniging Set Uppers uit Scheemda en de organisatie van Festival Gezellig! op het strand van Midwolda voor de 3e keer Beachvolleybaltoernooi Gezellig! organiseren.

- advertentie -

Gezien de vele teams die vorig jaar deelnamen is het de verwachting dat ze dit jaar opnieuw het aantal teams gaan overtreffen die deelnemen aan de 3e editie van deze meer dan Gezellige Beachvolleybal Toernooi. Het is dit jaar wederom mogelijk, wegens groot succes, om met je team te blijven slapen op de Vollycamping. Meld jouw team zich aan om te blijven slapen dan heeft je team ook toegang tot de Strand Holland Artiestenshow in de feesttent op zaterdagavond. Ga voor meer info en je inschrijving naar de site www.3dagengezellig.nl .

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button