Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Winschoten krijgt Pop Up Store voor vrijwilligerswerk

- advertentie -

Winschoten – Het Oude Ambt, organisatie voor welzijnswerk, neemt op woensdag 13 juli de Pop Up Store aan de Venne 52 te Winschoten in gebruik. De officiële opening zal om 16.30 uur verricht worden door wethouder dhr. B. Boon.

- advertentie -

Inwoners van het Oldambt die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kunnen in de winkel terecht voor ‘vrijwilligersvacatures’. In principe richt de winkel zich op iedereen die vrijwilligerswerk wil doen maar er wordt met name gezocht naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor hulp en ondersteuning aan ouderen en ex-vluchtelingen. In eerste instantie is de winkel open op dinsdag- en woensdagmiddag van 13.00 uur tot 15.30 uur.

Het Oude Ambt zal tijdelijk gebruik maken van het pand en wil hiermee op ludieke wijze extra aandacht geven aan vrijwilligerswerk. Door de tijdelijke invulling van het pand wordt tevens een kleine bijdrage geleverd aan de versterking van de binnenstad.

Speciale dank voor mogelijk maken van dit initiatief gaat uit naar de eigenaar van het pand, Annexum.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button