Algemeen

Week der Besten ook deze editie weer een feest voor jong en oud

- advertentie -

Vlagtwedde –  Ook dit jaar zal er in de derde week van de bouwvak een feestweek worden georganiseerd in Vlagtwedde. Van 13 tot en met 21 augustus zal het programma van de ‘Week der Besten’ weer bol staan met spel, sport, muziek en vertier.

- advertentie -

Op zaterdag 13 augustus zal door wethouder G. Luth de 24e editie van de feestweek worden geopend. Aansluitend zal er een Truckrun worden gehouden waarbij mensen met een beperking als bijrijder een rit door het mooie Westerwolde zullen maken. Tijdens de Missverkiezing ‘s avonds zal bekend worden wie de gehele week als Miss zal optreden tijdens de diverse evenementen.

Het bestuur heeft ook deze editie weer geprobeerd om evenementen te organiseren voor alle leeftijden. Zo zijn er voor de allerkleinsten twee kindermiddagen georganiseerd met onder andere een theatervoorstelling. Tevens zal er op de donderdag traditiegetrouw een seniorenmiddag zijn met de ‘Ter Oapeler Revue’.

Voor de sportievelingen is er op de eerste zondag een Obstacle Mud Run, een hardloopwedstrijd door de modder. Op dinsdagavond mogen de waaghalzen meedoen aan het Waterspektakel ‘Blij dat ik Glij’. Op de laatste zondag van de feestweek is er de Olympische Strijd der Besten, waarbij vriendenteams de strijd met elkaar aangaan met leuke spellen.

Een Week der Besten zonder recordpoging bestaat er niet. Dit jaar zijn het Richard Horlings en Dennis Hulsdouw die gaan proberen een duurrecord te vestigen. Dit doen ze door 80 uur in een kinderbox op het dak van een café te gaan zitten. Ze zullen dit gaan doen voor een goed doel, de stichting Make a Wish.

Al met al weer genoeg redenen om dit jaar de Week der Besten te bezoeken, van 13 tot en met 21 augustus in Vlagtwedde.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button