AlgemeenGemeente

Verbod voor campers aan de Molendwarsstraat te Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Het openbaar gebied aan de Molendwarsstraat te Bad Nieuweschans is al een tijdje een gewilde overnachtingsplek voor campertoeristen.

- advertentie -

Deze plek, ook wel het Molenbastion genoemd, wordt warm aanbevolen op de informatiesites voor campers. Hoe mooi de locatie ook is, deze plek is niet ingericht als camperovernachtingsplek. Er is geen toiletvoorziening en er is geen lozingspunt voor de chemische toiletten. De gemeente Oldambt heeft daarom besloten een verbodsbord voor campers te plaatsen aan de toegang van dit gebied.

‘Betekent dit dan dat er geen campers welkom zijn in Bad Nieuweschans? Beslist niet. Toerisme in welke vorm dan ook is welkom. Alleen moet er wel gebruik worden gemaakt van de aangewezen locaties.‘ meldt de gemeente Oldambt.

Er is een camperovernachtingsplek in Bad Nieuweschans, namelijk Camping Holland Poort, W. Mettingstraat 18, Bad Nieuweschans. Deze camping wordt met toeristische bebording aangegeven vanaf de entree van het dorp.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button