AlgemeenIncidenten

25-Jarige man uit Veelerveen verdacht van twee overvallen

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De politie heeft woensdagavond in een trein bij Winschoten een 25-jarige man uit Veelerveen aangehouden. De man wordt verdacht van een overval op een supermarkt in Bad Nieuweschans eerder die avond. Uit onderzoek blijkt dat de man mogelijk ook betrokken is geweest bij een overval op een elektronicaketen in Assen afgelopen weekend.

- advertentie -

Overval
De verdachte kwam woensdagavond de supermarkt aan de Hoofdstraat binnen en bedreigde een medewerkster met een scherp voorwerp. Hij ging er vervolgens vandoor met een hoeveelheid geld. Vanwege de overval werd een burgernetmelding gedaan. Even later werd de verdachte door de politie in de trein op het station in Winschoten aangehouden.

Lees meer: Overvaller aangehouden na succesvolle politieactie

Bekende van de politie
Uit onderzoek komt naar voren dat de man mogelijk ook betrokken is geweest bij een overval in Assen op 6 augustus. De verdachte is ingesloten en wordt voor beide overvallen verhoort. De politie zet het onderzoek naar de overvallen voort.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button