Algemeen

RUN Winschoten organiseert inloopsessie over verkeerssituatie

- advertentie -

Winschoten – De commissie parcours en verbindingen van de RUN organiseert op zaterdag 27 augustus 2016 tussen 11.00 en 15.00 uur een inloopmorgen in de Klinker in Winschoten.

- advertentie -

De commissie parcours en verbindingen bestaande uit 5 enthousiaste vrijwilligers is voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor een goed verloop van de wedstrijd en om de veiligheid te kunnen garanderen voor zowel de lopers, alsmede voor de omwonenden en toeschouwers van het gebied langs het parcours.

Tijdens deze inloopmorgen zijn deze vrijwilligers aanwezig om uw vragen te beantwoorden c.q. uitleg te geven over het RUN parcours. Er is een grote parcourskaart waarop de verkeerssluizen en de verzorgingsposten zijn ingetekend. U bent van harte welkom op 27 augustus in de Klinker.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (Archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button