AlgemeenOp stap

Locatie Adrillenmarkt bekend

- advertentie -

Winschoten – De Adrillenmarkten zijn in november toch op de Venne in Winschoten. Door de herinrichting van de Venne leek dit in eerste instantie niet mogelijk.

- advertentie -

Maar de werkzaamheden zijn op tijd klaar en met enkele aanpassingen aan de inrichting van het terrein, is het nu toch gelukt om de Adrillenmarkt op de Venne te organiseren.

De Adrillenmarkten vinden plaats op de 1e en 2e maandag van november. In de nieuwe situatie wordt op de Venne één rijbaan ingericht als marktterrein zodat de andere rijbaan vrij blijft voor de hulpdiensten. Het deel van de markt van het Israëlplein richting het Schönfeldplein blijft onveranderd.

Meer vertier
De markt heeft evenals voorgaande jaren een goede aansluiting op het Marktplein, waar de Adrillenkermis plaatsvindt. Uiteraard ontbreekt ook de hobbymarkt niet op de 1e Adrillenmaandag. Deze vindt plaats in Cultuurhuis De Klinker.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button