AlgemeenKort nieuws

Organisatie ‘Rondje Oostwold’ vraagt deelnemers allert te zijn

- advertentie -

Oostwold – Op zaterdag 27 augustus 2016 vindt de 18e editie van de fietstocht ‘Rondje Oostwold’ plaats. Het wordt een warme fietsdag volgens de verwachting. De organisatie zorgt bij de start voor een versnapering, maar ook onderweg wordt rekening gehouden met de inwendige mens.

- advertentie -

Deelnemers ontvangen fruit, een hartige hap en nog iets extra te drinken. Er zijn twee officiële rustpunten. De organiserende werkgroep ‘Oostwold in Beweging’ gaat er vanuit dat de fietsers zelf ook rekening houden met het warme weer. Men adviseert om een extra flesje water voor onderweg mee te nemen. Maar ook zoute en zoete snoepjes zijn aan te raden. Een zakje chips voor de energie en het zoutgehalte valt aan te raden en een natte doek voor in de nek wil ook helpen. ‘Denk bijvoorbeeld aan een pet’, aldus de organisatie. Sponsor De Twee Oldambten zorgt voor een ijsje voor de kinderen. Verder raad de werkgroep aan om rustig te fietsen en te genieten van de regio.

Fietstocht ‘Rondje Oostwold’ start zaterdag tussen 12.00 uur en 13.30 uur bij buurthuis ‘Aigen Stee’ Parallelweg 11 te Oostwold (Oldambt). Deelnamekosten voor volwassen bedragen €2,-. Kinderen mogen gratis meedoen. De route is ongeveer 25 kilometer lang.

Foto: Pieter Broesder

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button