AlgemeenCultuur

Activiteiten in Bibliotheek Winschoten Tijdens het Tellerlikkerfestival

- advertentie -

Winschoten-  Tijdens het Tellerlikkerfestival op 3 en 4 september kunt u niet alleen buiten en in het theater terecht voor gezelligheid en activiteiten, ook in de bibliotheek is van alles te doen. Op zaterdag zijn in het leescafé diverse muzikale optredens, er is een boekenmarkt en op de jeugdafdeling begint om 13.30 uur het voorlezen. Dat gaat over een jongetje dat zeker weet dat op verre planeten robots wonen. Maar niemand gelooft hem! Hij besluit er zelf een robot te bouwen. Dan landt in de tuin een ruimteschip met precies zulke robots…Na afloop is er knutselen en kan je je laten schminken . Kinderen en ook volwassenen mogen een robotje uitproberen, de Bee-bot. Om 16.15 en 17.15 treedt tenslotte het Duo zonder jas op met peuter- en kleuterliedjes.

- advertentie -

Taalvrijwilliger

Taalvrijwilliger worden? Wilt u mensen helpen die moeite hebben met taal of wilt u mensen helpen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn dan kunt u zaterdag 3 september van 13.00 uur tot 15.00 uur terecht op de eerste verdieping van de bibliotheek. Marianne Hoebe, taalhuisdocente kan u hierover informeren.

Zondag

Zondag is er wederom boekenmarkt en treden Stadsdichter Anke Kraster en Kinderdichter Elianne Kiers op in het Leescafé tussen de verschillende muzieksessies door. Het robotje Bee-bot is weer uit te proberen op de jeugdafdeling.

Tussen al die bedrijven door kunt u ook gewoon uw boeken uitzoeken om te lenen!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button