Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Agenten treffen hennepkwekerij aan na melding inbraak

- advertentie -

Nieuw Scheemda – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 24-jarige en een 25-jarige man uit de gemeente Oldambt aangehouden voor inbraak.

- advertentie -

De politie kreeg de melding dat er mogelijk werd ingebroken aan de Hamrikkerweg in Nieuw Scheemda. Er zouden twee mannen bij de plek zijn weggereden. Terwijl agenten onderweg waren naar de locatie van de melding kwamen zij een auto met twee mannen tegen die voldeden aan het signalement. De twee verdachten zijn daarop aangehouden.

Ter plaatse bleek dat er was ingebroken in een schuur, waar agenten een werkende hennepkwekerij met tachtig planten aantroffen. De hennepkwekerij is ontmanteld. De aangehouden verdachten zitten vast. De politie doet nader onderzoek naar de mogelijke eigenaar van de hennepkwekerij. Het is nog onbekend of er iets uit de schuur is weggenomen ten tijde van de inbraak. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bent u getuige van het incident of heeft u informatie over deze zaak, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button