AlgemeenCultuur

Echtpaar De Groot viert 60-jarig huwelijk met Pieter Smit.

- advertentie -

Winschoten – Echtpaar De Groot viert vandaag hun 60-jarig huwelijk met hun familie, vrienden en burgemeester Pieter Smit.

- advertentie -

Een goed gevulde zaal met een gezellige sfeer. Het echtpaar kijkt elkaar aan, zij hoeven niets te vertellen en begrijpen elkaar met de taal van hun ogen. Burgemeester Pieter komt binnen tijdens deze viering en stelt het echtpaar een aantal vragen. “Hou hebbn ie mekoar kenn leert? Wast weer op joen trauwdag net zulk mooi weer als vandoage?” Het drietal was diep in gesprek over vroeger en nu, onder toeziend oog van familie en vrienden. “Oma” De Groot tikt Pieter Smit op zijn schouder en fluistert: “Ik wil die straks nog eem wat vertelln”, alsof ze elkaar al jaren kennen. Tijdens het gezamenlijke fotomoment samen met Pieter Smit, had “Oma” De Groot stevig de hand van haar man vast. Onder het genot van koffie en gebak hebben de familie en vrienden deze memorabele dag doorgebracht met het echtpaar.

Meer dan een halve eeuw getrouwd, 6 decennia, 60 jaar, wat een bijzondere dag. Bedankt dat wij dit mee hebben mogen beleven. Wij wensen jullie nog veel gelukkige jaren samen.

Foto’s: Griet Noa

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button