AlgemeenIncidenten

Politie zoekt met spoed grijze Peugeot 208 na incident (Update)

- advertentie -

Onstwedde – Via Burgernet vraagt de politie u uit te kijken naar een grijze Peugeot 208 met kenteken 4-XHH-63. In de auto zitten een man, een vrouw en een kind. Het is niet bekend waarom deze personen worden gezocht.

- advertentie -

Heeft u de auto gezien bel dan Burgernet 0800-0011 of de politie 0900-8844. Aangezien de richting onduidelijk is delen we dit via OldambtNu.nl

Update: Het voertuig inclusief de inzittenden zijn aangetroffen in Apeldoorn. De politie doet onderzoek naar het voorval. ‘Wij doen verder geen uitspraak over deze zaak’ aldus de politiewoordvoerder. ‘De zaak bevind zich in een relationele sfeer en wordt onderzocht.’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button